0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
4 - 6 Oktober 2021

Scanautomatic - Svenska Mässan i Göteborg

Det pågår en omfattande omställning av industrin där företagen söker allt effektivare och mer hållbara lösningar. Scanautomatic stöttar en positiv utveckling genom att erbjuda en arena för omvärldsanalys, kunskapsutbyte och exponering av framgångsrika exempel.

Tillsammans med ProcessTeknik och Nordic Food Industry utgör Scanautomatic en branschöverskridande mötesplats med tre mässor under samma tak. Med målet att skapa ökad kompetens kring gemensamma utmaningar. Med målet att skapa ökad kompetens kring gemensamma utmaningar sätter vi under 2021 fokus på tre områden – hållbarhet, smart industri och energi.

Vi på Malux är specialister på explosionsskyddade lösningar och kan hjälpa er med både stora som små frågor gällande Ex /ATEX.

Välkommen att besöka oss i vår monter B09:32.
Vi bjuder på fika.

Öppettider:
Måndag 4 oktober 9 - 17
Tisdag 5 oktober 9 - 17
Osdag 6 oktober 9 - 17

Ex-Regler och Normer

När brandfarlig vara eller brandfarligt damm lagras eller hanteras kan det ge upphov till en explosiv atmosfär där en gnista eller het yta kan antända en brand eller explosion. Då är det viktigt att använda explosionsskyddat materiel av rätt utförande. Explosiva gaser, ångor och dimma är indelade i gasgrupper.
Läs mer här i våra Ex-regler och normer.

LED-armaturer för industriella miljöer.

Att ha rätt typ av LED-belysning för industri- och
explosionsfarliga miljöer, gör din arbetsplats säkrare.
Läs mer i vår folder Industribelysning