Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
17 Augusti 2021

Säljare till Belysningsavd.

Just nu söker vi säljare till vår Belysningsavdelning i region Syd/Malmö.

Motiveras du av att göra jobbet lite bättre än igår och vill du ständigt lära dig nya saker – vi söker människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en föränderlig miljö.

Våra kunder finns främst inom föreskrivande led; el-konsulter, arkitekter samt elinstallatörer, grossister och slutkunder såsom fastighetsbolag, kommuner och landsting.

Som säljare hos oss kommer du att arbeta med lösningsorienterad försäljning där du arbetar under eget ansvar för att nå uppsatta mål samt driva och utveckla dina kundkontakter.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en förtroendeingivande, strukturerad, inspirerande och kreativ person som drivs av att göra affärer. Du har några års erfarenhet från försäljning där du ansvarat för att ha tagit fram en lösning som med det skapat ett mervärde för din kund. Du har kunskap om el och en god teknisk förståelse. Har du erfarenhet av att arbeta mot elinstallatörer, konsulter, fastighetsförvaltare, stat och kommun ser vi det som en merit.

Att hålla löften, leverera i tid och ge support i världsklass är grundpelarna i vår försäljningsorganisation.

Vi erbjuder en arbetsplats i ett härligt team med framåtanda. Hos oss är alla lika viktiga, vi uppmanar till samarbete, vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer. Självklart har vi förmåner som friskvårdbidrag, kompetenshöjande insatser m.m. för samtliga av våra medarbetare.

Placeringsort: Malmö

Vill du bli vår nästa medarbetare? Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör löpande urval!

Skicka din ansökan redan idag till: jobbansokan@malux.se  

Sista ansökningsdag: 2021-12- 19

Tillträde: snarast

Frågor om tjänsten besvaras av Henrik Nilsson, Försäljningschef Belysning, 070-229 63 45

Tekniska lösningar för en säkrare värld.

Våra produkter och lösningar är fördelade över hela Norden. De gör arbetet inom industrin lite säkrare, skapar en god arbetsmiljö på kontoret, lyser upp våra största gallerior och säkrar kommunikationen på avlägsna platser.