Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
16 Februari 2022

Innesäljare

Placeringsort: Stenungsund

Vi söker nu efter nya medarbetare som ska stärka teamet med innesäljare.

Som innesäljare hos oss koordinerar du olika kundärenden, du kommer att ha mycket kontakt med både kunder och leverantörer, främst via telefon samt via ett nära samarbete med våra utesäljare. Du arbetar med försäljning, support, offertgivning, projektering och rådgivning.

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår och som ständigt vill lära sig nya saker – personlig utveckling är något vi värderar högt du får möjlighet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö.

För att lyckas i rollen tror vi att du är förtroendeingivande, strukturerad, inspirerande, kreativ och tycker om att göra affärer. Om du har erfarenhet av Dialux ser vi det som en merit. Vi tror också att du har en teknisk säljerfarenhet och/eller en teknisk bakgrund inom elbranschen samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. En vana att arbeta administrativt kommer att hjälpa dig i din roll

Att hålla löften, leverera i tid och ge support i världsklass är grundpelarna i vår försäljningsorganisation.

Vi erbjuder en arbetsplats i ett härligt team med framåtanda och med en familjär känsla. Hos oss är alla lika viktiga, vi uppmanar till samarbete, vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag, kompetenshöjande insatser m.m. för samtliga av våra medarbetare. 

Placeringsort: Stenungsund

Vill du bli vår nästa medarbetare? Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör löpande urval!

Skicka din ansökan redan idag till: jobbansokan@malux.se

Sista ansökningsdag: 2022-06-30

Tillträde: snarast

Frågor om tjänsten besvaras av Daniel Skoda, Försäljningschef 0660-29 29 06.

Tekniska lösningar för en säkrare värld.

Sedan 1972 har vi arbetat med att skapa säker arbetsmiljö för våra kunder och idag finns vi med bolag i Sverige, Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen, med kunder i Europa, Mellanöstern, Asien och Australien. Våra produkter och lösningar gör arbetet inom industrin lite säkrare, skapar en god arbetsmiljö på kontoret, lyser upp våra största gallerior och säkrar kommunikationen på avlägsna platser och det borgar för att vi ska kunna stå för vårt motto; I säkra händer med Malux.