Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
23 November 2022

Säljande Servicetekniker

Till vår avdelning för Service and Maintenance.

Om tjänsten

Som Servicetekniker hos oss kommer du att hjälpa våra kunder ute på fältet. Du kommer att arbeta med försäljning av underhållsavtal, installationer, felsökningar, reparationer samt uppgraderingar av vårt produktsortiment och våra lösningar.

Just denna tjänst är placerad i region Norr med arbetsområde från Härnösand i söder till Kiruna i norr. Lämplig utgångspunkt bör vara Skellefteå, Luleå, Umeå eller Örnsköldsvik då jobbet innebär en hel del resande.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Servicetekniker bör du tycka om en resande vardag ute på fältet, att bemöta företagets kunder på ett positivt och kundvårdande sätt.
Du kan arbeta självständigt, men du är samtidigt en lagspelare som trivs att arbeta i en familjär organisation där det är en självklarhet att vilja hjälpa till och bidra med kunskap. Du har goda kunskaper inom felsökning och reparation av elektronisk utrustning. 

Vi söker dig som trivs och får energi av att jobba i ett företag med tydliga mål och ett högt engagemang. Som person är du social och kommunikativ vilket resulterar i goda och långsiktiga samarbeten med våra kunder. Du har ett starkt driv och en förmåga att hantera flera projekt samtidigt. Du har en god administrativ förmåga, är en problemlösare och bra på att skapa nya relationer.

Vi erbjuder en arbetsplats i ett härligt team med framåtanda. Hos oss är alla lika viktiga, vi uppmanar till samarbete, vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer. Självklart har vi förmåner som friskvårdbidrag, kompetenshöjande insatser m.m. för samtliga av våra medarbetare.

Placeringsort: Skellefteå, Luleå, Umeå eller Örnsköldsvik

Vill du bli vår nästa medarbetare? Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör löpande urval!

Skicka din ansökan redan idag till: jobbansokan@malux.se

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Tillträde: snarast

Frågor om tjänsten besvaras av John Schulze, Chef Service and Maintenance, 070-635 6920.

Sedan 1972 har vi arbetat med att skapa säker arbetsmiljö för våra kunder och idag finns vi med bolag i Sverige, Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen, med kunder i Europa, Mellanöstern, Asien och Australien. Våra produkter och lösningar gör arbetet inom industrin lite säkrare, skapar en god arbetsmiljö på kontoret, lyser upp våra största gallerior och säkrar kommunikationen på avlägsna platser och det borgar för att vi ska kunna stå för vårt motto; I säkra händer med Malux.

Vi har en organisation med mycket driv där individens insats märks och också lyfts fram. Bolaget har högt i tak och korta beslutsvägar. Arbetsmiljön inom Malux Solutions präglas av högt engagemang och god laganda.