0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
21 December 2017

Säljare till Region Väst

Vi söker dig med passion för ljus!

Tryggare vardag med Malux

Vill du hjälpa oss att skapa en tryggare vardag? Våra produkter gör arbetet inom industrin lite säkare, skapar en god arbetsmiljö på kontoret, lyser upp våra största gallerior och säkrar kommunikationen på avlägsna platser. 

Just nu söker vi en säljare till Region Väst som drivs av eget ansvar och att skapa mervärde för kunden. Är det dig vi söker?

Om tjänsten

Som säljare hos oss kommer du att arbeta med lösningsorienterad försäljning under eget ansvar för att nå uppsatta mål - samt driva och utveckla dina kundkontakter. Vi söker helt enkelt dig som drivs av att göra affärer!

Dina kunder finns inom föreskrivande led; el-konsulter, arkitekter samt via elinstallatörer och slutanvändare såsom fastighetsbolag, kommuner och landsting. 

För att lyckas i rollen krävs att du är förtroendeingivande, strukturerad, inspirerande och kreativ. 

Tjänsten kräver tidigare försäljningserfarenhet med ansvar för att ha tagit fram lösningar och därmed skapat mervärde för dina kunder. 

Att hålla löften, leverera i tid och ge support i världsklass är grundpelarna i vår försäljningsorganisation!

Placeringsort: Göteborgsområdet

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats i ett härligt team med framåtanda!

Våra viktigaste resurser är vår personal. Därför skapar vi förutsättningar för att alla ska kunna vidareutvecklas. Tillsammans skapar vi nya idéer och utbyter insikter som resulterar i många goda lösningar. 

Självklart har vi förmåner som flexitd, friskvårdsbidrag, kompetensutbildning, mm.