Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
12 April 2022

Teknisk säljare

Placeringsort: Mälardalsregionen eller Uppsala

Sedan 1972 har vi arbetat med att skapa säker arbetsmiljö för våra kunder och idag finns vi med bolag i Sverige, Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen, med kunder i Europa, Mellanöstern, Asien och Australien. Våra produkter och lösningar gör arbetet inom industrin säkrare, skapar en god arbetsmiljö på kontoret, lyser upp våra största gallerior och säkrar kommunikationen på avlägsna platser. Det borgar för att vi ska kunna stå för vårt motto; I säkra händer med Malux.

Vi har en organisation med mycket driv där individens insats märks och också lyfts fram. Bolaget har högt i tak och korta beslutsvägar. Arbetsmiljön inom Malux Solutions präglas av högt engagemang och god laganda. 

Om tjänsten

Som Teknisk säljare kommer du ha ett heltäckande kundansvar och tillhöra affärsområde Hazardous. Du kommer arbeta med lösningsorienterad försäljning under eget ansvar för att nå uppsatta mål samt driva och utveckla dina kundkontakter.

Digitaliseringens utveckling öppnar upp nya affärsmöjligheter för oss och vi ser stor potential att stärka vår redan ledande position på marknaden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

För att lyckas i rollen:

  • Du kan arbeta självständigt, men du är samtidigt en lagspelare som trivs att arbeta i en familjär organisation där det är en självklarhet att vilja hjälpa till och bidra med kunskap.
  • Du behöver kunna föra en dialog på hög teknisk nivå med företagets kunder.
  • Du har minst 3-5 års erfarenhet av att jobba som säljare och det är en stor fördel om du har en el-teknisk bakgrund med erfarenhet av industriell instrumentering samt kunskaper inom ATEX/IECEx. Våra kunder finns främst inom process-, petrokemi-, raffinaderi- och läkemedelsbranschen.

Vi söker dig som...

  • trivs och får energi av att jobba i ett företag med tydliga mål och ett högt engagemang.
  • är en resultatorienterad säljare som arbetar från strategi till genomförande på ett strukturerat sätt för att nå affären.
  • är social och kommunikativ vilket resulterar i goda och långsiktiga samarbeten med våra kunder.
  • har ett starkt driv och en förmåga att hantera flera projekt samtidigt.
  • har en god administrativ förmåga, är en problemlösare och bra på att skapa nya relationer.

Vill du bli vår nästa medarbetare?

Vi erbjuder en arbetsplats i ett härligt team med framåtanda. Hos oss är alla lika viktiga, vi uppmanar till samarbete, vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer. Självklart har vi förmåner som friskvårdbidrag, kompetenshöjande insatser m.m. för samtliga av våra medarbetare.

Placeringsort: Mälardalsregionen eller Uppsala

Välkommen med din ansökan redan idag då vi gör löpande urval!

Skicka din ansökan till: jobbansokan@malux.se

Sista ansökningsdag:  2022-06-30

Tillträde: snarast

Frågor om tjänsten besvaras av Daniel Skoda, Försäljningschef Hazardous, 070-635 66 91