0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
12 September 2017

Belysning som optimerar lackeringsarbete

Malux belysningslösningar för lackboxar är utvecklade för att optimera arbetsförhållanden samt möjliggöra bästa möjliga lackeringsresultat.

Miljön i en lackeringsbox kan på många sätt redan uppfattas som utmanande och kan medföra risk för exponering av hälsofarliga ämnen och explosion. Svåra synförhållanden kan även bidra till dåliga arbetsställningar. Ett bra resultat vid lackering kräver goda förutsättningar, vilket ställer högt krav på bra belysning. Bra belysning förbättrar presentationen och hjälper dig att utföra arbetet mer effektivt. Malux säkra belysningslösningar med lysrörs- eller LED-armaturer, optimerar förutsättningarna vid lackering både gällande miljö, effektivitet och resultat.

Malux Ex-lysrörsarmatur Pitbul N för ATEX Zon 2 är en armatur speciellt anpassad för lackering/lackboxar med en stomme av lackerad stålplåt och ett plant härdat frontglas som tillåter rengöring med lösningsmedel. Armaturen är helt silikonfri och finns med LED ljuskälla eller för T8-lysrör som medför stor valfrihet för dig att välja vilken färgtemperatur du önskar.

Vi har även ett brett sortiment av ATEX LED - och lysrörsarmaturer med plaststomme och makrolunkupa. Dessa är lämpliga att välja där armaturerna inte utsäts för färgsprut, och inte behöver rengöras med lösningsmedel.

Malux har lång erfarenhet och kunskap, inom belysning och explosionsfarliga miljöer, och arbetar aktivt med att hitta nya lösningar för optimering av arbetsförhållanden och kunna leverera de bästa produkterna. För rådgivning eller beställning av belysning till lackeringsboxar, ring oss på tel. 0660 - 29 29 03, industri@malux.se.