Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
16 April 2019

Belysning som räddar vid nöd

Vid olyckor ställs säkerheten på sin spets. Nödbelysning som säkrar utrymningsvägar kan då betyda skillnaden mellan om olyckan blir en incident eller tragedi.

Säkerhet kan inte köpas som produkt. Men säkerhetsprodukter kan skapa trygghet. Nödbelysning och hänvisningsskyltar möjliggör utrymning på ett säkert och effektivt sätt om en brand eller strömavbrott skulle uppstå. Belysning som räddar vid nöd helt enkelt.  

Vid en brand eller strömavbrott är det lätt att bli desorienterad om lokalerna man vistas i hamnar i mörker eller i rök. Därför är det viktigt att det finns nödbelysning som effektivt visar till rätt utrymningsväg. 

Extra viktigt är det i offentliga eller stora byggnader, där personer som normalt inte känner till lokalerna bra, snabbt skall kunna hitta ut i det fria vid nödläge.

Malux har ett brett sortiment av pålitliga säkerhetsprodukter som används för såväl hänvisning som för att underlätta evakuering vid nödsituationer. Belysning som finns där när andra omständigheter kan svika. 

Belysning vid nöd

Varje installation har unika förutsättningar och Malux sätter alltid  säkerheten främst. Kontakta oss så hjälper vi till att ta fram nödbelysning anpassad efter era individuella behov. 

Bild från branden på Stureplan 2017.

Foto: Tolga Duran.

Vill du ha hjälp att välja rätt belysning?

Fyll i din uppgifter så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Har du frågor? Ring oss.
0660-29 29 00
Jag vill att Malux kontaktar mig!
Kundservice
Har du frågor kring hazardous, buildings eller den här artikeln?
0660-292902