Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
16 April 2019

Internet i stugan

Är du utan WIFI i stugan? Med våra routers får du ett snabbt och säkert internet med 4G/LTE uppkoppling.

Idag kräver vi WIFI var vi än befinner oss. Om inte vi själva så åtminstone våra barn. Våra routers är gjorda för flera samtidiga användare och klarar mycket höga krav. Du har dessutom möjlighet att styra ett relä t.ex. starta värmen i stugan med ett enkelt SMS. Allt kombinerat i en och samma enhet. Våra routers är ej att förväxla med enkla lösningar som man normalt finner för privatmarknaden.

Vill ni titta på film eller sport. Koppla upp en Apple TV eller en Chromecast och se samma filmer som du har tillgång till där hemma. Samtidigt som det finns tillräckligt med surf över till alla andra i sällskapet.

Kom igång snabbt och enkelt med din internetuppkoppling

En professionell lösning för höga surfhastigheter och som kommer att göra alla i familjen nöjda. Streama film, surfa på sociala medier eller jobba på distans om du behöver det. För de mest isolerade platserna kan du komplettera med vår yttre antenn för att lösa problemet.

Snabb och smidig internetuppkoppling

Vår smidga router RUT240 ger er exakt det ni behöver. Med hög uppkopplingshastighet och med stöd för massor av anslutna användare får ni en optimal internetlösning. 

Ett kompakt yttermått gör den enkel att placera/gömma i stugan. 

Vår smidiga router kommer att ge er den upplevelse ni kan förvänta er av ett modernt, snabbt och mobilt internet. Allt för att ytterligare förhöja er upplevelse när ni njuter av tillvaron i stugan.

Tips!
Antennerna fungerar som regel bäst om de placeras vertikalt. 

Internetuppkoppling med SMS styrning av relä

Routern RUT240 klarar det mesta och förutom snabb internetuppkoppling har den även I/O anslutningar för att kunna styra och kontrollera saker men även för att kunna ta in en signal för att sedan skicka ett meddelande via t.ex. SMS eller epost.

För att styra ett relä att t.ex. starta värmen i stugan, skicka endast ett SMS. Klart! Finns nästa obegränsat med möjligheter och bara fantasin sätter gränserna.

För dig som har ännu tuffare krav och större behov, ta en titt på RUT955!