Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
15 April 2019

Mobiltelefoni i trafiken.

Det är förbjudet att hålla mobilen i handen när du kör men för medarbetare i tjänst är det ändå viktigt att kunna kommunicera bakom ratten. Som tur är finns det en säker och godkänd lösning på dilemmat.

Mobil och kommunikationsutrustning får endast användas i motordrivna fordon om det inte påverkar körningen på ett trafikfarligt sätt. Sedan den 1 februari 2018 blev det även klart att förare inte får hålla mobilen i handen när de kör i trafiken. Förare som bryter mot bestämmelserna kan dömas till böter. 

Händerna på ratten - inte på telefonen. 

Lagen är rättfärdigad. Den är till för att skydda dig och andra i din omgivning. Men för offentliga säkerhetsorganisationer, industrin och transport- och logistikbranschen är det viktigt att ändå kunna kommunicera i tjänst. Som lösning erbjuder vi kommunikationstillbehör till ditt forson som inte påverkar din körning. Vårt sortiment av svanhalsmikroner med handsfree gör att du under färd kan hålla dina händer på ratten - inte på telefonen. 

Vi levererar kompletta systemlösningar för alla typer av fordon men främst riktat mot bussar, transport- och entreprenörsfordon, ambulanser och skogsmaskiner. Med vår kunskap inom antenner och antennteknik, fordonstelefoni samt telefoni för tåg har vi sedan många år byggt upp trogna samarbeten med fordonsinstallationsföretag runt om i hela Norden. 

Kundservice
Har du frågor kring vehicles eller den här artikeln?
0660-292901