Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
7 Februari 2018

Bättre badupplevelser med rätt belysning

Undervattensbelysning livar upp omgivningen på fler sätt än bara under ytan. Den garanterar inte bara säkerhet genom att effektivt belysa simbassängen utan ökar, med rätt ljus- och färgsättning, även trivseln och upplevelsen för besökarna.

Det finns många aspekter att ta hänsyn till i sitt val av undervattensbelysning, säkerhet, funktionalitet och upplevelse är de tre viktigaste. Motions- och tävlingsbassänger kräver oftast en kraftfull och funktionell belysning, speciellt i bassänger med djupdel. I äventyrsdelar och rehab-bassänger ställs däremot högre krav på funktionell belysning i kombination med trivsel och upplevelse. I dessa miljöer kan övrig allmän belysning med fördel även dämpas för att ge utrymme åt belysningen under ytan.

Vill du veta mer om vad du bör tänka på när du väljer belysning för simbassänger och pooler? Läs vår folder Undervattensbelysning för bassänger och äventyrsbad för mer information. Eller kontakta någon av våra kunniga säljare så hjälper de dig om du har frågor, funderingar eller vill lägga en beställning. 

Träffpunkt Idrott 2018

Möt oss den 5-7 mars på Träffpunkt Idrott på Svenska mässan i Göteborg. Nordens ledande mötesplats för idrott, bad, fritid och folkhälsa. I monter A01:09 visar vi upp belysningslösningar för såväl bad och bassänger som alla typer av fontäner.  Välkomna till vår monter så hjälper vi dig med rådgivning och beställning. 

Läs mer här.