0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
25 November 2016

MTM - ett nytt moduluppbyggt portregister

Med stilren design och en flexibilitet som ger användaren utökade möjligheter att kombinera ihop sitt egna portregister för att uppnå funktionsbehovet så kan vi nu presentera vårat senaste portregister MTM.

Malux utökar sitt port & passage-sortiment och kan nu erbjuda MTM, ett högpresterande och elegant portregister för X1-systemet som kan anpassas helt efter behov med sju olika moduler. Kommer även framöver till IP360- och XIP-systemen, och under 2017 i ett vandalresistent IK09-klassat utförande.

Den stora potentialen och funktionerna hos varje modul låter dig skapa exakt den rätta kombinationen för din situation, vare sig det handlar om ett bostadshus eller en stor anläggning.

MTM erbjuder ljud och ljud/video moduler med en vidvinkel-lins som ger dig ett brett synfält och HD upplösning. Alla sju moduler, som du kan se nedan, är designade för lång hållbarhet, med en IK07-klassning mot slag och en IP54-klassning mot vatten och damm.

MTM skapades med användarvänlighet i fokus. Ljud och ljussignaler gör att systemet är smidigt att använda även för äldre och de med syn- och hörselnedsättningar.

Beställ MTM portregister här

MTM ger dig nya möjligheter

Vare sig du vill ha ett enklare portregister eller ett mer avancerat så erbjuder MTM en enkel installation och hög kvalitet. Kombinationer från 1 upp till 4 moduler ger dig möjlighet att välja funktioner utefter ditt eller dina kunders behov.

Ljud/Video modul

Utrustad med högkvalitets-kamera i färg med senaste generationens sensorer och LED-teknik har du alltid tydlig bild i alla ljusförhållanden. Med olika val av frontpaneler kan modulen fås med 1,2 eller inga anropsknappar.

Ljudmodul

Hög ljudkvalite säkerställs genom val av komponenter och design för att reducera bakgrundsljud och maximera ljudupplevelsen för användaren. Med olika val av frontpaneler kan modulen fås med 1,2 eller inga anropsknappar.

Digital display

Digital display med scrollbar telefonbok för snabb och enkel åtkomst till den du vill ringa till.

Koduppringning med kodlås

Ger dig möjlighet till koduppringning och inpassage med kod. Kombinerat med digitala displayen så ser du vilken kod du trycker in.

Knappuppringning

Föredrar du att ha fasta knappar till anropsställena så är denna modul rätt för dig. Kan kombineras med ytterligare 2 likadana moduler så du kan få maximalt 26 fasta uppringningsknappar.

Proxläsare

Vill du ha inpassage för de boende med nyckelbricka? Då är denna proxläsare valet för dig. Modulen läser RFID brickor eller taggar med Mifare teknologi och öppnar låset när korrekt kod känns igen.

Informationsmodul

Husnummer, gatunamn, företagsloggan eller annan information? Informationsmodulen passar perfekt för ändamålet med en jämn bakgrundsbelysning med vit eller blå LED som ger utmärkt läsbarhet dag som natt.

Blindmodul

Behöver du integrera tredje parts produkter? MTM har en blindmodul med täcklock för detta.