0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
29 Juni 2017

MTM - VR

MTM tar nästa steg i flexibilitet. Nu finns den tillgänglig i ett vandalsäkert utförande för dig som vill ha en robust porttelefon eller en telefon där den svarta stilrena Zamak-metallen behövs för estetiken.

Malux fortsätter utöka sitt sortiment inom port- & passersystem för att erbjuda lösningar för alla behov och kan nu presentera en tillökning i MTM-familjen i form av Vandalsäkra (VR) frontpaneler och täckramar för samtliga moduler.

Ramarna består av svart Zamak-metall med splittersäkra knappar och är klassat till IK09 och IP54 för att leverera ett utökat skydd för din porttelefon. Fördelen är att du använder samma moduler som tidigare men väljer istället VR-fronter och täckramar för dina moduler för att få det utökade skyddet.

Du som redan har en MTM i standardutförande - den är fullt kompatibel med VR-serien också, bara ersätta befintliga fronter och täckramar med dom ur VR-sortimentet istället. 

I MTM-serien släpps nu samtidigt ljud och video-moduler till vårat XIP-system som ett komplement till tidigare släppta X1 och IP360. Detta gör att vi kan erbjuda alla varianter av system med MTM som porttelefon. Välj mellan vanlig trådbunden X1, XIP eller IP360 beroende på anläggningens storlek och behov av funktioner.

Varför inte utöka ditt befintliga XIP-system med att lägga till funktioner för att svara i en app i telefonen/surfplattan med full ljud- och bild kommunikation mellan port- och svarsenhet, eller vill du enkelt installera ett IP360-system för att köra enbart app som svarsmöjlighet går detta alldeles utmärkt.  

Oavsett vilket system du väljer så har dom en sak gemensamt - MTM finns för alla systemen och har samma höga flexibilitet och funktionsmöjligheter i alla varianter av system. Standard- eller VR-utförande spelar ingen roll, bakom fronterna sitter det högklassiga komponenter för att leverera bästa ljud och bild i din porttelefon.

Ljud/Video modul

Utrustad med högkvalitets-kamera i färg med senaste generationens sensorer och LED-teknik har du alltid tydlig bild i alla ljusförhållanden. Med olika val av frontpaneler kan modulen fås med 1,2 eller inga anropsknappar.

Ljudmodul i VR-utförande

Hög ljudkvalite säkerställs genom val av komponenter och design för att reducera bakgrundsljud och maximera ljudupplevelsen för användaren. Med olika val av frontpaneler kan modulen fås med 1,2 eller inga anropsknappar.

Digital display i VR-utförande

Digital display med scrollbar telefonbok för snabb och enkel åtkomst till den du vill ringa till.

Koduppringning med kodlås i VR-utförande

Ger dig möjlighet till koduppringning och inpassage med kod. Kombinerat med digitala displayen så ser du vilken kod du trycker in.

Knappuppringning i VR-utförande

Föredrar du att ha fasta knappar till anropsställena så är denna modul rätt för dig. Kan kombineras med ytterligare 2 likadana moduler så du kan få maximalt 26 fasta uppringningsknappar.

Proxläsare i VR-utförande

Vill du ha inpassage för de boende med nyckelbricka? Då är denna proxläsare valet för dig. Modulen läser RFID brickor eller taggar med Mifare eller EM-teknik beroende på vilken modul man väljer.

Informationsmodul i VR-utförande

Husnummer, gatunamn, företagsloggan eller annan information? Informationsmodulen passar perfekt för ändamålet med en jämn bakgrundsbelysning med vit eller blå LED som ger utmärkt läsbarhet dag som natt.

Blindmodul i VR-utförande

Behöver du integrera tredje parts produkter? MTM har en blindmodul med täcklock för detta.