0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.

Fordon

Säker kommunikation för dig som arbetar i fält

Kommunikation & samarbete

Sedan många år tillbaka samarbetar Malux med fordonsinstallationsföretag runt om i hela Norden. Det gör att du alltid har nära till hands för så väl installation som sevice och underhåll. Vi fokuserar på att leverera kompletta systemlösningar för alla typer av fordon men kanske främst riktat mot bussar, transport- och entreprenörsfordon, ambulanser och skogsmaskiner. 

Vi levererar löpande till bilpåbyggare för ambulans och andra räddningsfordon, tåg, skogsmaskintillverkare, buss och lastbilssektorn men även till andra icke fordonsmonterade lösningar såsom olika M2M lösningar. Exempel på detta kan vara automatiska vägskyltar, el- och vattenmätare m.fl.

Full LTE - utan att det syns

Att kunna erbjuda snabb surf i fordon är rätt enkelt idag, men att kunna erbjuda det med externa antenner och utan att det syns- Det klarar inte många. I vår artikel så hittar du säkert ytterligare varianter som passar dig och din verksamhet.

Snabb surf 4G/5G
Fordonstelefonen för bussen

I bussar är PT Carphone den optimala telefonilösningen. Med en yttre antenn garanterar vi bästa tänkbara åtkomst till operatören. Våra antenner LPCA ger er det resultat ni förväntar er.

Dessutom, i t.ex. en turistbuss kan behovet finns av att kunna ringa externt med en telefon men även kunna föra internsamtal med föraren på ett proffessionellt sätt. Med vår PTC 6 och dubbla handlurar kommunicerar ni med en kristallklar ljudkvalitet. Det är en 4g/LTE telefon som samtidigt erbjuder snabb surf om det behovet finns.

Ta emot samtal, växla mellan lurarna, föraren kan tala handsfree eller i lur med servicepersonalen i bussen. Alltid med säkerheten i första rummet. 

Titta närmare på PT Carphone 6!

Kunskapsbanken inom Fordon

Allt du behöver veta om FAKRA - antennkontakter
FAKRA (FAchKReis Automobil) är ett plugganslutningssystem speciellt utvecklat för...
Antennguiden
Vi har marknadens bredaste sortiment av antenner, koaxialkablar och koax-kontakter.
Fler artiklar

Nyheter inom Fordon

Det moderna handsfree-systemet
Utmärkt anslutning tack vare perfekt signal och ljudkvalitet.
3G nätet stängs ner - är du förberedd?
På grund av det ständigt växande behovet av utökad kapacitet och stöd för modern och framtida teknik, håller mobilnätsoperatörer över hela världen på att fasa ut sina gamla 3G- och 2G-nätet.
Nyhet! LPCA TETRA & GNSS
Nya LPCA TETRA & GNSS - Multifunktionsantennen för TETRA 380MHz finns för omgående leverans.
Femte generationens mobilnät
5G är här
Vi uppfyller bussbranschens krav på koaxialkablar
Installerade koaxialkablar ska vara av typen R118.02
Se alla nyheter