0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.

Fordon

Säker kommunikation för dig som arbetar i fält

Kommunikation & samarbete

Sedan många år tillbaka samarbetar Malux med fordonsinstallationsföretag runt om i hela Norden. Det gör att du alltid har nära till hands för så väl installation som sevice och underhåll. Vi fokuserar på att leverera kompletta systemlösningar för alla typer av fordon men kanske främst riktat mot bussar, transport- och entreprenörsfordon, ambulanser och skogsmaskiner. 

Vi levererar löpande till bilpåbyggare för ambulans och andra räddningsfordon, tåg, skogsmaskintillverkare, buss och lastbilssektorn men även till andra icke fordonsmonterade lösningar såsom olika M2M lösningar. Exempel på detta kan vara automatiska vägskyltar, el- och vattenmätare m.fl.

Full LTE - utan att det syns

Att kunna erbjuda snabb surf i fordon är rätt enkelt idag, men att kunna erbjuda det med externa antenner och utan att det syns- Det klarar inte många. I vår artikel så hittar du säkert ytterligare varianter som passar dig och din verksamhet.

Snabb surf 4G/5G
Fordonstelefonen för bussen

I bussar är PT Carphone den optimala telefonilösningen. Med en yttre antenn garanterar vi bästa tänkbara åtkomst till operatören. Våra antenner LPCA ger er det resultat ni förväntar er.

Dessutom, i t.ex. en turistbuss kan behovet finns av att kunna ringa externt med en telefon men även kunna föra internsamtal med föraren på ett proffessionellt sätt. Med vår PTC 6 och dubbla handlurar kommunicerar ni med en kristallklar ljudkvalitet. Det är en 4g/LTE telefon som samtidigt erbjuder snabb surf om det behovet finns.

Ta emot samtal, växla mellan lurarna, föraren kan tala handsfree eller i lur med servicepersonalen i bussen. Alltid med säkerheten i första rummet. 

Titta närmare på PT Carphone 6!

Kunskapsbanken inom Fordon

Antennguiden
Vi har marknadens bredaste sortiment av antenner, koaxialkablar och...
Vägledande belysning
För ökad säkerhet och dekoration
Fler artiklar

Nyheter inom Fordon

Malux har avvecklat sin verksamhet med Smart Starts alkolås.
Dignita tar över vår alkolåsverksamhet i Sverige och Finland
Antennskola med Malux
Vet du hur viktig antennen är?
Belysning i lackbox
Explosionsskyddade belysningsarmaturer för lackboxar och billackering. Med lysrör eller LED ljuskälla För ATEx Zon 1 eller Zon 2
Optimal LTE/4G/5G som inte syns
Smartblade är en rundstrålande multiband antenn i en smal och diskret design. Den ger optimal LTE funktion i fordon genom dold installation innanför backspeglar, plastkofångare eller annan yta som är lämplig.
Mobiltelefoni i trafiken.
Det är förbjudet att hålla mobilen i handen när du kör men för medarbetare i tjänst är det ändå viktigt att kunna kommunicera bakom ratten. Som tur är finns det en säker och godkänd lösning på dilemmat.
Se alla nyheter
Trygg kommunikation på järnvägen