0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.

Industri

Säkra lösningar för industri

LED-belysning som säkrar industrin

Ingen industrimiljö är den andra lik. Vissa miljöer utsätts för större risk för explosion än andra och det är viktigt att välja industribelysning med omtanke så att olyckor inte sker. Zon och säkerhet, armaturmaterial, ljusflöde och spridning samt höjd för montering är sådant som vi tänker på för att leverera belysningslösningar anpassade för den explosiva miljön.

Industriarmaturer med hög IP-klass

Miljön inom industrin är på många sätt krävande. Höga omgivnings-temperaturer, smutsig miljö, kraftiga vibrationer, kemikalier och höga höjder är vanligt förekommande.

Vi har LED-armaturer för både enkla och avancerade applikationer som skapar bättre siktförhållanden och säkerhet i krävande industrimiljöer.

Med lång livslängd och upp till 10 års garanti kan du dessutom vara trygg i vetskapen om att vi säkrar belysningen även i framtiden.

Energieffektiv och slagtålig LED belysning IP66

MX-Tarab LED-armatur IP66 med polykarbonat stomme och kupa, färgteperatur 4000K, Vandalklass IK08, D-märkt
Tillåten omgivningstemperatur -20...+35°C
5 års garanti

 

Läs mer
Gör miljön och plånboken en tjänst - byt till LED

Inköpskostnaden för belysning i industriella miljöer är ofta försumbar sett till de totala kostnaderna över lösningens livslängd. Därför är det viktigt att välja en så energieffektiv och hållbar lösning som möjligt. 

Titta närmare på vår industribelysning

Kunskapsbanken inom Industri

Vad är Färgåtergivningsindex ?
Färgåtergivningsindex eller Ra-index, på engelska CRI (Color Rendering Index), mäts...
Säkerhetsbrytare för industrimiljö
Våra Ex-klassade säkerhetsbrytare förhindrar oavsiktlig eller obehörig...
Fler artiklar

Nyheter inom Industri

Malux Solutions till Norge
Malux bygger varumärke och stärker nu sin position i Norden med Malux Norge AS.
Träffa oss på Skogsindustridagarna
Skogsindustridagarna 2020 – 19-20 mars i Sundsvall Skogsindustridagarna 2020 är inställda! https://www.kiwa.com/se/sv/tjanst/skogsindustridagarna/ Nästa datum är: 25 mar 2021 - 26 mar 2021 Skogsindustridagarna är Kiwa Inspectas årligen återkommande mötesplats för massa- och pappersindustrin samt för entreprenörer i branschen. I anslutning till seminariet erbjuder vi i år en utbildning för certifiering av pannoperatörer.
Optimal belysning för tuffa miljöer
Malux Solutions lanserar ny komplett produktserie inom industribelysning under beteckning MX.
Jordning, en försäkring mot olyckor.
Gnistor genererade av statisk elektricitet är en osynlig fiende i områden där det finns risk för explosion och brand. Som tur är finns det säkerhetsåtgärder att vidta. Jorda alltid först.
Malux tecknar samarbets- & återförsäljaravtal med Flex Access
Nu kan våra kunder kombinera Malux säkra port- & passageprodukter med Flex Access flexibla lösningar. Allt för en säkrare och enklare vardag!
Se alla nyheter