0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.

Industri

Säkra lösningar för industri

LED-belysning som säkrar industrin

Ingen industrimiljö är den andra lik. Vissa miljöer utsätts för större risk för explosion än andra och det är viktigt att välja industribelysning med omtanke så att olyckor inte sker. Zon och säkerhet, armaturmaterial, ljusflöde och spridning samt höjd för montering är sådant som vi tänker på för att leverera belysningslösningar anpassade för den explosiva miljön.

Industriarmaturer med hög IP-klass

Miljön inom industrin är på många sätt krävande. Höga omgivnings-temperaturer, smutsig miljö, kraftiga vibrationer, kemikalier och höga höjder är vanligt förekommande.

Vi har LED-armaturer för både enkla och avancerade applikationer som skapar bättre siktförhållanden och säkerhet i krävande industrimiljöer.

Med lång livslängd och upp till 10 års garanti kan du dessutom vara trygg i vetskapen om att vi säkrar belysningen även i framtiden.

Energieffektiv och slagtålig LED belysning IP66

MX-Tarab LED-armatur IP66 med polykarbonat stomme och kupa, färgteperatur 4000K, Vandalklass IK08, D-märkt
Tillåten omgivningstemperatur -20...+35°C
5 års garanti

 

Läs mer
Gör miljön och plånboken en tjänst - byt till LED

Inköpskostnaden för belysning i industriella miljöer är ofta försumbar sett till de totala kostnaderna över lösningens livslängd. Därför är det viktigt att välja en så energieffektiv och hållbar lösning som möjligt. 

Titta närmare på vår industribelysning

Nyheter inom Industri

Optimal belysning för tuffa miljöer
Malux Solutions lanserar ny komplett produktserie inom industribelysning under beteckning MX.
Jordning, en försäkring mot olyckor.
Gnistor genererade av statisk elektricitet är en osynlig fiende i områden där det finns risk för explosion och brand. Som tur är finns det säkerhetsåtgärder att vidta. Jorda alltid först.
Malux tecknar samarbets- & återförsäljaravtal med Flex Access
Nu kan våra kunder kombinera Malux säkra port- & passageprodukter med Flex Access flexibla lösningar. Allt för en säkrare och enklare vardag!
MTM – Porttelefoni på dina villkor
Du vet väl att vårt flexibla portsystem MTM går att få med olika systemtekniker, beroende på dina förutsättningar och behov. 
Belysning som optimerar lackeringsarbete
Malux belysningslösningar för lackboxar är utvecklade för att optimera arbetsförhållanden samt möjliggöra bästa möjliga lackeringsresultat.
Säkerhetsbrytare för krävande applikationer
Ex-klassade säkerhetsbrytare används i industriella sammanhang för låsning och frånskiljning vid exempelvis underhåll eller reparation. Allt för att förhindra oavsiktlig eller obehörig igångsättning.
MTM - VR
MTM tar nästa steg i flexibilitet. Nu finns den tillgänglig i ett vandalsäkert utförande för dig som vill ha en robust porttelefon eller en telefon där den svarta stilrena Zamak-metallen behövs för estetiken.
Ny IEC-standard för jordning
Ny standard för skydd mot fara vid statisk elektricitet i potentiellt explosiv atmosfär.
Vad innebär olika IP-klasser?
För elektrisk eller elektronisk utrustning i krävande miljöer är det viktigt att ha en god kapsling som kan minska riskerna för elchock, brand och explosion.
Ökad mjölkproduktion med D-klassade Vigilant
På vackert belägna Stora Hanåsa Gård utanför Högsby i Kalmar driver kusinerna Lindh ett av Sveriges allra största och modernaste stall. Här bor omkring 700 mjölkkor på drygt 8000 kvadratmeter. Med nya d-klassade belysningsarmaturer från Malux har mjölkproduktionen ökat markant.