Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
8 - 10 Oktober 2019

Nordic rail i Jönköping

På Elmia Nordic Rail visar vi tågkommunikation och belysningslösningar för bl.a. tunnlar, perronger och hallar. Elmia Nordic Rail vänder sig till företag, organisationer och personer med ett professionellt intresse för järnvägen. Med tiden har mässan blivit den självklara arenan för järnvägsaffärer i Norden.

Välkommen till Malux monter B02:70 och prata tågkommunikation, belysningar eller service & underhåll. Tillsammans hittar vi rätt lösningar. Vi bjuder på fika och här kan du registrera dig och få biljett till mässan, entrébiljett.

TÅGKOMMUNIKATION
TrainTalk™
Malux har utvecklat TrainTalk™ systemet i samarbete med tågoperatörer i Norden. Ett smidigt system som gör vardagen enklare för både lokförare och personal med bärbara GSM-R telefoner som fungerar både utanför och inne i tågen. Med sitt modulära utförande finns alla möjligheter till delad installation för största möjliga flexibilitet.

Funkwerk Cab Radio, 8W
Kraven för tågradiosystem är många och olika. Motorrum, teknikskåp eller förarhytt - varje installationsplats har sina egna förhållanden. Den modulära strukturen gör att vi kan anpassa våra telefonsystem till alla slags olika installationer och gränssnittskrav hos våra kunder. Våra system uppfyller olika skyddsklasser beroende på deras avsedda användning och specifikation.
Malux och Funkwerk.

Tågkameror
Digitala och analoga kameror for observation i och utanför tåg. Kamerorna finns i flera varianter för att tillgodose varierande krav och förutsättningar.

UTRYMNINGSBELYSNING I TUNNLAR
Med LaneLED utrymningssystem (kontinuerlig nödbelysning) för järnvägstunnlar, får du ett överlägset utrymningssystem för snabbare och säkrare evakuering av tågtunnlar. Systemet består av en handledare med integrerad LED-belysning i hela dess längd. Handledaren tillverkas av ett mycket tåligt glasfibermaterial och i denna monteras en högkvalitativ LED-armatur med lång livslängd och hög driftsäkerhet. Tunnelbelysning.

Nöd- och hänvisningsbelysning
Produktserien Accenta
Malux nödbelysning

Vandalbelysning
Bra ljus är en förutsättning för trivsel och trygghet i våra offentliga miljöer. Samtidigt är skadegörelse ett vanligt problem, särskilt på avskilda platser där behovet av belysning är som störst.

Mässans öppettider
Tisdag 8 oktober, kl 09.00-17.00 - Onsdag 9 oktober, kl 09.00-17.00
Torsdag 10 oktober, kl 09.00-16.00.

Underhållsavtal för en säkrare nödbelysning

När du tecknar ett underhållsavtal med Malux ser vi till att din nödbelysningsanläggning fungerar som den ska och att den uppfyller alla de myndighetskrav som finns på området. 

Fila i Tvärtunnel - För tuffa förhållanden!

Vandalsäker tubarmatur med LED eller lysrör, för tuffa förhållanden, IP67, IK10++, 80 joule. På förfrågan: Bl.a. 316L rostfritt stål för aggresiva miljöer. Inbyggt batteri för nöddrift, rörelsesensor mm.