0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.

Fastighet

Ljus och passage för alla typer av fastigheter
LP-STAR Nödbelysningscentral

LP-Star är en liten och kompakt nödbelysningscentral för central övervakning av hela nödbelysningssystemet. Anpassat för LED-armaturer. 
Teckna ett underhållsavtal med oss - då ser vi till att din nödbelysningsanläggning fungerar som den ska och att den uppfyller alla de myndighetskrav som finns på området – den enklaste vägen till en bekymmersfri vardag. Läs mer här.

Till LP-S systemen
Vad innebär egentligen vandalsäker eller slagtålig belysning?

Bra ljus är en förutsättning för trivsel och trygghet i våra offentliga miljöer. Samtidigt är skadegörelse ett vanligt problem, särskilt på avskilda platserna där belysningen gör allra störst skillnad.

Läs mer i vår IK-guide

Nyheter inom Fastighet

Landmärket som lyser upp Ronneby
Ronnebys "nya" vattentorn är byggt år 1964 och har en kapacitet på 2100 m3 vatten. Denna magnifika byggnad är beläget sydväst om Ronnebys stadskärna på Älgbacken och förser Ronnebyborna varje dag med friskt kranvatten. Sedan november 2011 har det nya landmärket även spridit sitt stämningsfulla ljus över kommunen. Ronneby kommun valde Malux produkter för ljussättning av vattentornet.
Har du dålig mobiltäckning?
Våra fastigheter blir tätare, tystare och mer energisnåla. Med detta följer problem som man inte tänkt på - mottagningen inomhus för våra mobila lösningar.
Ljus framtid för Malmö
Rätt belysning kan förvandla och försköna miljöer och upplevelser, skapa känslor och trygghet - något som Malmö stad medvetet arbetat med i flera år.
Underhåll, en säker investering
Nödbelysning är en betydande investering för allas säkerhet och är väl värd att vårda på rätt sätt.
Sveriges tre största nödljusprojekt
Mall of Scandinavia, Emporia och Fortum Värmes biokraftvärmeverk rustade med säker och kostnadseffektiv nödbelysning från Malux Solutions.
Ljus höst för Malux
Hösten och mörkret är här men Malux väljer att leva kvar i ljusare tider - med fokus på kompletta belysningslösningar.
Sjukhusport fjärrstyrs med hjälp av app
Carlanderska Sjukhuset i Göteborg med anor från 1927 är inte bara nyrenoverat. Utan har även utrustats med ny teknik. Nu fjärrstyrs sjukhusets portar med hjälp av en app i mobilen under sjukhusets stängningstider.
Internet i stugan
Är du utan WIFI i stugan? Med våra routers får du ett snabbt och säkert internet med 4G/LTE uppkoppling.
Tunnelbelysning och konst i samspel
Med vandalbelysning och konst har Nobeltunneln i Malmö förvandlats från en grå och dyster genomfart till en kreativ konstpassage.
Belysning som räddar vid nöd
Vid olyckor ställs säkerheten på sin spets. Nödbelysning som säkrar utrymningsvägar kan då betyda skillnaden mellan om olyckan blir en incident eller tragedi.
Belysning för utsatta miljöer