0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.

Fastighet

Ljus och passage för alla typer av fastigheter

Port & Passage

Marknadens vassaste lösningar inom porttelefoni och passagesystem finns hos Malux. Våra säkra systemlösningar släpper smidigt in behöriga personer men håller andra utanför. Smidiga att installera, enkla att använda och utbyggbara för fler användare. Våra system fungerar för så väl en dörr och några få användare, som ett system för flera dörrar och många användare.

Många frågor kan dyka upp när man ska välja port-och passagesystem. Finns behov för ljud/video? Vill man ha kodlås, proxläsare eller både och? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för din installation.

Ljus för trivsel och trygghet

Sedan 1972 har vi levererat ljus till mörkret från norr till söder. Alltid tryggt och pålitligt - med den rätta känslan för den aktuella platsen. Med ett proaktivt förhållningssätt och omsorg om slutresultatet levererar vi den effektivitet och säkerhet som i slutänden skapar en trivsam vardag för alla som arbetar och vistas i offentliga miljöer.

Vi tycker att bra ljus är viktigt. Oavsett hur många kostnadskalkyler och ljusberäkningar som görs, så är ljus en ganska enkel matematik.
Alla behöver bra belysning för ett gott välmående.

Undervattensbelysning

Vi är sedan 60-talet generalagenter för Wibre specialbelysningar och Sveriges största och mest erfarna leverantör av bassängbelysning och fontänbelysning. Vi tar på förfrågan fram förslag på belysning för alla typer av bad och fontäner.

Säkerhet och funkionalitet är den viktigaste aspekten att ta hänsyn till i sitt val av undervattensbelysning. Idag är belysningens visuella presentation också en stor del i anläggningens trivsel.

Nödbelysning

Under vårt breda sortiment har vi flera olika lösningar på nödbelysningssystem där armaturerna ligger under olika system. Tänk på att du måste välja armaturer och central från samma system för att övervakningen ska fungera.

Läs mer
Vad innebär egentligen vandalsäker eller slagtålig belysning?

Bra ljus är en förutsättning för trivsel och trygghet i våra offentliga miljöer. Samtidigt är skadegörelse ett vanligt problem, särskilt på avskilda platserna där belysningen gör allra störst skillnad.

Läs mer i vår IK-guide

Kunskapsbanken inom Fastighet

Lås upp dörren utan nyckel
Elektroniska dörrar förändrar hur vi får tillgång till byggnader och interagerar...
Vad är Färgåtergivningsindex ?
Färgåtergivningsindex eller Ra-index, på engelska CRI (Color Rendering Index), mäts...
Fler artiklar

Nyheter inom Fastighet

Fungerar er nödbelysning som den ska?
Oftast finns nödbelysning installerad i offentliga lokaler, men när Belysningsbranschen gjorde stickkontroller, var resultatet oroväckande.
Studenternas - Uppsala
För att skapa ett attraktivare, mer välbesökt och tryggare arenaområde, drog bygget av nya Studenternas idrottsplats igång hösten 2017.
Brf Atlas - Göteborg
Atlas är fortsättningen på det stadsmässiga kvarterslivet som börjat ta form närmast innerstaden.
ZB-S med STAR-teknologi
ZB-Star är en nödbelysningscentral för större system som anpassas efter anläggningens storlek - från 80 upp till ca 1,500 armaturer per skåp. Hänvisnings- och nödbelysningsarmaturer kan blandas fritt på en och samma krets.
GuideLED
Diodteknik, 3-chip LED, gör våra nya hänvisningsskyltar till något utöver det vanliga.
Se alla nyheter