Din inköpslista
Din inköpslista är tom.

Kunskapsbanken

Kommunikation

Sedan många år tillbaka samarbetar Malux med fordonsinstallationsföretag runt om i hela Norden. Det gör att du alltid har nära till hands för så väl installation som sevice och underhåll. Vi fokuserar på att leverera kompletta systemlösningar för alla typer av fordon men kanske främst riktat mot bussar, transport- och entreprenörsfordon, ambulanser och skogsmaskiner. 

Så väljer du router
Skiftande krav, varierade miljöer och olika användningsområden - att välja router är inte alltid lätt men vi hjälper dig att hitta vad du behöver.
Har du dålig mobiltäckning?
Våra fastigheter blir tätare, tystare och mer energisnåla. Med detta följer problem som man inte tänkt på - mottagningen inomhus för våra mobila lösningar.
Internet i stugan
Är du utan WIFI i stugan? Med våra routers får du ett snabbt och säkert internet med 4G/LTE uppkoppling.
Utmaningar för dig som arbetar i skogen
För många av oss är skogen en plats för avkoppling och nära naturupplevelser. Men här arbetar också omkring 30 000 svenskar som varje dag ställs inför...
Antennguiden
Vi har marknadens bredaste sortiment av antenner, koaxialkablar och koax-kontakter.
Mobiltelefoni i trafiken.
Det är förbjudet att hålla mobilen i handen när du kör men för medarbetare i tjänst är det ändå viktigt att kunna kommunicera bakom ratten. Som tur är finns...
Allt du behöver veta om 5G
Här förklarar vi 5G-tekniken – hur 5G fungerar, varför 5G är viktigt och hur det förändrar hur världen ansluter och kommunicerar.
Allt du behöver veta om FAKRA - antennkontakter
FAKRA (FAchKReis Automobil) är ett plugganslutningssystem speciellt utvecklat för bilelektronik.
Tre antenner med låg profil för bilpåbyggare
Som bilpåbyggare ställer man vissa krav på de antenner man väljer till sina fordon. Här är tre rekommenderade antenner som vi levererar löpande till bilpåbyggare.
Med skogen som arbetsplats
För många av oss är skogen en plats för avkoppling och nära naturupplevelser. Men här arbetar också omkring 30 000 svenskar varje dag, ofta på geografiskt avlägsna och svåråtkomliga platser från norr till söder.