Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
19 - 20 Mars 2020

Skogsindustridagarna 2020 är inställda

Skogsindustridagarna 2020 är inställda!
https://www.kiwa.com/se/sv/tjanst/skogsindustridagarna/
Nästa datum är: 25 mar 2021 - 26 mar 2021

Skogsindustridagarna hålls vecka 12, den 19-20 mars på Quality Hotel i Sundsvall. Skogsindustridagarna är Kiwa Inspectas årligen återkommande mötesplats och seminarium för massa- och pappersindustrin samt för entreprenörer i branschen.

Ingen industrimiljö är den andra lik

Vissa miljöer utsätts för större risk för explosion än andra och det är viktigt att välja industribelysning med omtanke så att olyckor inte sker. Zon och säkerhet, armaturmaterial, ljusflöde och spridning samt höjd för montering är sådant som vi tänker på för att leverera belysningslösningar anpassade för den explosiva miljön.

Vi har elektriska värmare för uppvärmning av lokaler och processer för industri- och Ex-område.
Hög temperatur kan orsaka en explosion. De olika värme- utrustningarna som t.ex. insticksvärmare, värmeelement och genomströmningsvärmare är försedda med termostat och överhettningsskydd som ser till att aktuellt temperaturområde ej kan överskridas. Läs mer om Ex-regler & normer.

Insticksvärmare - Genomströmningsvärmare - Gasförvärmare
Aerotemprar - Värmestyrningar - Processvärmare

Vi ställer ut på Skogsindustridagarna!

Belysning Ex
Industribelysning
Värme Ex
Värme

Inköpskostnaden för belysning i industriella miljöer är ofta försumbar sett till de totala kostnaderna över lösningens livslängd. Därför är det viktigt att välja en så energieffektiv och hållbar lösning som möjligt. 

Välkommen att besöka oss!
hälsar Tomas Wallin, säljare industri och Ex-produkter!

Läs mer om Skogsindustridagarna