Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
25 - 27 April

Train & Rail - En ny nordisk mötesplats för järnvägsbranschen

Inget annat transportsätt är mer aktuellt i Norden än järnväg just nu. Såväl person- som godstrafiken växer snabbt och behovet av att mötas kring pågående projekt och framtidsfrågor har aldrig varit större. Därför blir Train & Rail den självklara mötesplatsen för alla som vill bredda sitt nätverk, ta del av den senaste tekniska utvecklingen och låta sig inspireras av alla de initiativ som tas för att stärka järnvägsbranschens konkurrenskraft.

Transportstyrelsen ställer krav på att alla järnvägsfordon ska vara utrustade med GSM-R telefoner. Med all rätt. Säkra och punktliga tågresor kräver pålitlig kommunikation ombord.

Vi kommer att ställa ut våra tågprodukter inom tågkommunikation och här nedan hittar du ett urval av våra produkter:


GSM-R 2W TrainTalk™ Portable

TrainTalk™ Portable - väska som enkelt går att flytta eller enkelt montera med nyckelhålsfastsättning mot vägg eller konsol.
Telefonen köps separat beroende på behov.
Läs mer om 2W TrainTalk™ Portable
TågprodukterGSM-R 2W TrainTalk™ Modular för kompakt eller delbart montage

TrainTalk™ Modular - Kompakt modul-utförande som går att dela på för delad installation d.v.s. mikrofon, handlur, telefon, ECU-box kan monteras på olika ställen i förarkabinen. Mycket lämpad för gula fordon på räls där det är trångt om utrymme.
Telefonen köps separat beroende på behov.
Läs mer om TrainTalk™ Modular
Tågprodukter

GSM-R Telefon OPH-810R 3.0 WUPN/LWP för ensamarbete
GSM-R/MobiSIR telefon för banarbete och tuffa miljöer. Extremt tålig mot stötar, fall och vibrationer. Godkänd enligt EIRENE FRS 8.0 och SRS 16.0.

Levereras med: Batteri, 230VAC USB reseladdare, USB data- och laddkabel, användarmanual.
Här hittar du SED GSM-R telefoner
Tågprodukter

Cab Radio MESA26 CR26
MESA26 CR26 är den rackmonterade huvudenheten i ett MESA26 system.
Den uppfyller de europeiska kraven för användning i järnvägsfordon och är utrustad med radiomodulen MT5E som uppfyller kraven mot störningar från publika nät enligt TS 102 933.
Här hittar du Funkwerk Cab Radios
TågprodukterTågkamera TrafficLux® Streamline KST-1062

Kameror med speciella kamerahus för att klara av att monteras på utsidan av tåg och järnvägsfordon. Går att få i både analogt och digitalt utförande.

Kamerahusen på vissa modeller är aerodynamisk utformade för att skydda från damm och väder. Kamerahusen har inbyggd glasvärmare med patenterad HydroClean teknik för att ta bort kondens och vatten. Detta gör att glasen blir självrengörande.
Här hittar du våra tågkameror
Tågprodukter