Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
15 April 2019

Optimal belysning för tuffa miljöer

Det ställs höga krav på belysningar som ska användas i industrisammanhang. Höga omgivningstemperaturer, smutsig miljö, kraftiga vibrationer, kemikalier och höga höjder är vanligt förekommande. Vårt nordiska klimat som ofta kan omfatta vind, snö, regn, temperaturskiftningar och salt kan även lätt försvaga material genom rostbildning och slitage. MX-serien är speciellt framtagen för att klara dessa utmaningar.

Vi presenterar stolt vår MX-serie, ett sortiment av högkvalitativa belysningar för tuffa miljöer där krav ställs på slagtålighet

Egenskaper

  • Tillverkade i väder, gasbeständiga- och robusta material skyddas lysdioderna från för tidigt åldrande. Även monteringstillbehör som clips och fästen är tillverkade i rostfria- och robusta material för att inte försvagas med tiden.
  • Extra täta armaturer förhindrar gaser, vatten, fukt, rök och kemikalier från att skada belysningen.
  • Hög IP-klass gör att belysningen lämpar sig väl för att användas i miljöer där krav ställs på slagtålighet och hög skyddsklass.
  • För att minimera antalet byten av lampor används LED-dioder i samtliga armaturer. LED-tekniken ger ökad effektivitet, låg strömförbrukning och minskar dessutom, med längre livslängd, underhållskostnader.
  • Fem års garanti.

MX-serien växer fram

Vår långa erfarenhet inom kundanpassade produkter och lösningar står till grund för MX-serien. I flera år har vi som distributör av industribelysningar samarbetat med både leverantörer och kunder, något som gett oss stor förståelse både för vad marknaden kräver och behöver. Ur detta perspektiv har MX-serien växt fram - komplett med alla de egenskaper som vi genom åren sett att våra kunder efterfrågar och har behov av. 

Resultatet är en energieffektiv produktserie med funktioner som täcker de flesta behov. Förutom industrier kan MX-armaturerna användas för att ljussätta allt från parkeringsgarage, gator, kontor, skolor till idrottsanläggningar som arenor, gymnastiksalar och elljusspår. Dess breda och varierande användningsområde gör att vi nu kan erbjuda våra kunder ännu mer kompletta lösningar.

Vill du veta mer om MX-serien eller göra en beställning?

Behöver du belysning i din industri? Kanske ligger dina behov utanför industriområdet?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig med prisuppgifter och offert.

Har du frågor? Ring oss.
0660-29 29 00
Jag vill att Malux kontaktar mig!
Kundservice
Har du frågor kring industri eller den här artikeln?
0660-29 29 03