0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
25 Juli 2018

Accenta nu en del av Malux

Sedan 2008 har Accenta ingått i Malux koncernen. Men efter många år i nära samarbete går vi nu samman med ambitionen om att bli bäst inom vårt gemensamma område nödbelysning.

Accenta har mer än 50 års erfarenhet av utveckling, tillverkning och försäljning av nödbelysningsarmaturer, sedan 2008 har de även ingått i Malux koncernen. Under åren har vi opererat parallellt på samma marknad. Nu slår vi därför samman våra verksamheter och alla medarbetare samt affärer kommer skötas från Malux Sweden AB.

Malux produktsortiment inom nödbelysning kommer finnas kvar men kompletteras med produkter från Accenta. Genom att arbeta tillsammans inom vårt gemensamma område kan vi erbjuda ännu bättre kompletta lösningar till våra kunder. Oavsett vart i Sverige och vilka lösningar de har behov av.

Den nya organisationen startas upp 1 september 2018.

Förstärkt team och produktsortiment

Accenta har ett brett sortiment av lösningar inom nödbelysning som nu även kommer ingå under Malux produktsortiment. I och med denna övergång av verksamhet har vi förstärkt vår position på marknaden ytterligare med kvalitativa produkter och ännu fler säljare och projektörer med kompetenser inom nödbelysning. 

Våra produkter inom hänvisning- och nödbelysning hittar du här