0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
12 September 2017

Belysning som optimerar lackeringsarbete

Malux belysningslösningar för lackboxar är utvecklade för att optimera arbetsförhållanden samt möjliggöra bästa möjliga lackeringsresultat.

Miljön i en lackeringsbox kan på många sätt redan uppfattas som utmanande, med risk för exponering av hälsofarliga ämnen och explosion. Men dåliga synförhållanden kan även bidra till påfrestande arbetsställningar. Lackering är ett arbete som kräver pålitliga förutsättningar och kunskap, vilket ställer höga krav på bra belysning. Goda ljusförhållanden förbättrar vår presentation och hjälper oss att utföra arbetsuppgifter mer effektivt och med bättre resultat. Malux belysningslösningar, inom lysrörsbelysning samt LED, optimerar arbetet vid lackering gällande miljö, effektivitet och resultat.

Malux lysrörsarmatur Pitbul N Lysrörsamatur för Zon 2 är en optimal armatur för lackeringar/lackboxar med ett hus av lackerad stålplåt och en härdad glasskiva för enkel rengöring med förtunning. Armaturen är helt silikonfri och använder vanliga T8-lysrör som medför stor valfrihet för kunden själv att välja vilken färgtemperatur de önskar. Om det inte finns ett behov av att rengöra med förtunning eller att armaturen ska vara silikonfri så har Malux även ett brett sortiment av LED-armaturer med lång livslängd.

Malux har lång erfarenhet och kunskap, inom belysning och explosionsfarliga miljöer, och arbetar aktivt med att hitta nya lösningar för optimering av arbetsförhållanden och kunna leverera de bästa produkterna. För rådgivning eller beställning av belysning till lackeringsboxar, kontakta Peter Gidlund, 070-635 66 55.