0 produkter
Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
25 Maj 2020

Malux Solutions till Norge

Malux bygger varumärke och stärker nu sin position i Norden med Malux Norge AS.

Ambitionen är att utveckla Malux Norge AS till att bli ett lika starkt varumärke i Norge som de är i Sverige, Finland och Baltikum. 

- Norska kunder kommer att dra stor nytta av vår långa erfarenhet och omfattande produktkunskap, säger Ludvig Vestin, affärsutvecklare i Norge. Nära samarbete med kunder, nära uppföljning och stark produktkunskap är viktigt för oss. Endast på detta sätt kan vi säkerställa en god leverans till våra kunder på projekt.

År 2020 etablerade Malux sig i Norge. Men Malux Solutions har levererat elektrotekniska lösningar för fastigheter, industri och infrastruktur sedan 1972.  I snart 50 år har Malux varit verksamma inom industri, belysning och kommunikation och har idag ca 100 anställda i 6 länder.

VD för Malux Solutions, Anders Nygren, säger att Malux har levererat sina tjänster till den norska marknaden i flera år. Därför var det nu ett naturligt steg att etablera sig i Norge. -Vi ser fram emot att bygga ett starkt varumärke också här. Vår specialitet är solida lösningar för fastigheter, industri och infrastruktur.

Under de senaste 30 åren har Malux Solutions utvecklats till att bli en av de starkaste leverantörerna av nödbelysning i Sverige. - Vi har ett gott rykte som ett pålitligt varumärke i Sverige, Finland och Baltikum. Det är baserat på Malux Solutions långa erfarenhet av maskiner och elektronik, nödljus, dörrtelefoni och åtkomstkontroll. Vi ser med spänning fram emot att utveckla Malux Norge som har en positiv och ökande norsk marknad att etablera sig på, säger Ludvig Vestin.

Vårt team i Norge

Ludvig Vestin 
Mobil: +47 40 34 21 49
E-mail: ludvig.vestin@malux.no
Ståle Brastad
Mobil: +47 90 49 90 02
E-mail: stale.brastad@malux.no