Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
31 Maj - 2 Juni

Eliaden i Norge

På Eliaden i Lillestrøm möts alla discipliner inom elteknikbranschen som energi, industri och elinstallation. Detta är branschens exklusiva mötesplats där det unika i varje ämnesområde odlas. På Eliaden 2022 möter du cirka 300 utställare och kan välja mellan en rad olika seminarier.

Vi på Malux visar dig våra lösningar inom Nödbelysning, Brandlarm, Vandalbelysning och Passagesystem.

Varmt välkommen att besöka oss i monter C03-41!
Öppettider för Eliaden 2022
Tisdag 09-17, onsdag 09 -17 och torsdag 09 -17.

Nödbelysningssystem är avgörande när olyckan är framme.

Vårt breda utbud av intelligenta nödbelysningscentraler, nödljusarmaturer och designade fyrarmaturer, hjälper våra kunder att hitta rätt lösning för alla typer av fastigheter.
Här hittar du våra Nödljus.

Du kan teckna ett underhållsavtal med oss. Då ser vi till att ditt nödljussystem fungerar som det ska, och att det uppfyller alla myndighetskrav på området.
Service och eftermarknad för nödbelysning.

Det finns inga kompromisser för att skydda människor och egendom.

Brandlarmssystem måste uppfylla högsta kvalitetsstandarder och måste fungera med absolut tillförlitlighet.

Vårt brandlarmsystem kombinerar maximal säkerhet med framtidsorienterade koncept under hela livscykeln för ett brandlarmssystem. Ett tidigt och tillförlitligt branddetekteringssystem möjliggör riktade larm och livräddande brandskyddsåtgärder som utförs effektivt och automatiskt.
Här hittar du Brandlarmssystem.

Vandalbelysning

Bra ljus är en förutsättning för trivsel och säkerhet i våra offentliga miljöer. Samtidigt är skador ett vanligt problem, särskilt på enstaka platser där behovet av belysning är störst. Det är inte bara motståndet som är viktigt när vi klassar våra armaturer som vandalsäkra. Det ställs också höga krav på designen i syfte att förhindra möjligheten att vandalisera armaturerna.
Här hittar du Vandalbelysning.

Marknadens bästa port & passagesystem finns hos Malux.

Våra säkra systemlösningar släpper in auktoriserade personer, men håller andra utanför. Lätt att installera, lätt att använda och de kan enkelt utökas för fler användare. Våra system fungerar lika bra för en dörr och ett fåtal användare, som för ett system för flera dörrar och många användare.
Här hittar du port & passagesystem