Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
16 - 17 Oktober 2019

Elmässan i Kista, Stockholm

Den sextonde och sjuttonde oktober är det åter igen dags för Elmässan, en av de absolut starkaste och mest utpräglade mötesplatserna för el- och belysningsbranschen. Elmässan i Kista är mötesplatsen du inte får missa under höstens två mest intensiva och säljfokuserade dagar.

Hos oss på Malux kan du få hjälp med dina frågor och funderingar kring olika belysningslösningar, lösningar för port och passage och service av nödbelysningsanläggningar. Vi finns på plats onsdag och torsdag. 
Välkommen att besöka oss i vår monter C:11.
Öppettider: 16 och 17 oktober 9-17 resp. 9-16.

Vandalbelysning
Bra ljus är en förutsättning för trivsel och trygghet i våra offentliga miljöer. Samtidigt är skadegörelse ett vanligt problem, särskilt på avskilda platser där behovet av belysning är som störst.

Port och passage
Våra säkra systemlösningar släpper smidigt in behöriga personer men håller andra utanför. Smidiga att installera, enkla att använda och utbyggbara för fler användare.

Nödbelysning Accenta
Produktserien Accenta kännetecknas av hög driftsäkerhet, kostnadseffektivet och pålitlighet. Rätt produkt på rätt plats skapar förutsättningarna för trivsamma och trygga arbetsplatser och offentliga miljöer.

Nödbelysning Malux
Nödbelysningssystem är livsavgörande när olyckan är framme. Vårt breda sortiment av intelligenta nödbelysningscentraler, nödljusarmaturer och designade hänvisningsarmaturer, hjälper våra kunder att hitta rätt lösning till alla slags fastigheter.

Industriarmaturer med hög IP-klass
Miljön inom industrin är på många sätt krävande. Vi har passande och tåliga belysningar för utrymmen med höga omgivningstemperaturer, smutsig miljö, kraftiga vibrationer, kemikalier och höga höjder.

Underhållsavtal för en säkrare nödbelysning

När du tecknar ett underhållsavtal med Malux ser vi till att din nödbelysningsanläggning fungerar som den ska och att den uppfyller alla de myndighetskrav som finns på området. Teckna ett underhållsavtal eller få mer information kontakta John Schulze tel. 0660-29 29 74.