Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
24 - 27 Augusti 2022

Elmia Lastbil - Lastbilsmässan med blicken riktad framåt

Under fyra dagar samlas en hel bransch i de tunga fordonens tecken. Här diskuteras frågorna som berör dig och här skapas möten för de verkligt tunga affärerna. Elmia Lastbil lyfter såväl dagens som framtidens frågor kring transport, distribution och logistik – med fokus på dig som besökare och med lastbilar av alla upptänkliga slag som den gemensamma nämnaren.

Vi på Malux visar tjänster för tunga fordon! Välkommen till vår monter - D02:35.

Vi hjälper er att göra era färdskrivare ännu smartare. Vår tjänst Valid Start (Startspärr) ser till att minimera onödiga fel som körning utan förarkort, givetvis med automatisk kopiering av det känsliga datat. Tillsammans med våra samarbetspartners Cloudplanning och Idha-Online, erbjuder vi en bred och komplett tjänst för er som ansvarar för tunga fordon. Vi förenklar er vardag och hjälper er att få både nöjdare kunder och personal, samtidigt som ni får en högre säkerhet och ett bättre miljöarbete.

Minimera onödiga sanktionsavgifter för avvikelser rörande färdskrivaren.

Startspärr, kopiering av färdskrivardata och Wi-Fi ombord.
Fordonet kan inte startas så länge förarkortet ej är infört i färdskrivaren. En tydlig indikering hjälper föraren att göra rätt. En ByPass-knapp kan användas om fordonet behöver startas i en nödsituation. Smartare körning med bränsleavläsning för att minska belastningen på miljön.

Dessutom ingår Wi-Fi ombord för bekväm internetuppkoppling till passagerarna. 

Antenner & Kablage

Vi har marknadens bredaste sortiment av antenner, koaxialkablar och koax-kontakter för 2G, 3G, 4G och 5G, men även för alla andra frekvensområden.

Vi levererar löpande till bilpåbyggare för ambulans och andra räddningsfordon, tåg, skogsmaskintillverkare, buss och lastbilssektorn men även till andra icke fordonsmonterade lösningar såsom olika M2M lösningar. Exempel på detta kan vara automatiska vägskyltar, el- och vattenmätare m.fl. 

Här hittar du våra Antenner & Kablage

För rådgivning och specialsortiment, kontakta oss på Kommunikationsavdelningen
0660 - 29 29 01 eller vehicles@malux.se

Mikrofoner & Högtalare

Professionell och tillförlitlig utrustning för kritisk kommunikation.

Pei Tels kommunikationstillbehör och lösningar är huvudsakligen tillverkade för räddningstjänst, offentliga säkerhetsorganisationer, transport- och logistikbranschen samt industrin.

Här hittar du våra Mikrofoner & Högtalare

Vår expertis inom kommunikationsteknologi gör det möjligt för oss att utveckla individuella lösningar för kritisk kommunikation och dataöverföring.

För rådgivning och specialsortiment, kontakta oss på Kommunikationsavdelningen
0660 - 29 29 01 eller vehicles@malux.se