Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
27 September 2017

Underhållsavtal som säkrar nödbelysningen

Vi på Malux erbjuder underhållsavtal så att du kan vara trygg i vetskapen om att din nödbelysningsanläggning fungerar som den ska.

En nödbelysningsanläggning möjliggör utrymning från byggnader och lokaler på ett säkert och effektivt sätt och förtjänar att tas hand om på rätt sätt. Med ett underhållsavtal hos Malux kan du vara trygg. Erfarna servicetekniker besöker din nödbelysningsanläggning och går igenom ditt system, från centralenhet och hela vägen ut till armaturen, och kontrollerar att anläggningen fungerar korrekt och uppfyller alla myndighetskrav som finns på området. Du kan även känna dig trygg i att alla inspektioner och kontroller dokumenteras på rätt sätt.

John Schulze har jobbat på Malux, med ansvar för service- och eftermarknad, i flera år och har stor erfarenhet och kunskap inom området. Han menar att det finns en vikt i god eftervård och service för att minska risken för framtida problem med din nödbelysningsanläggning.

- Genom att kontrollera din anläggning kontinuerligt kan du identifiera eventuella felkällor i tid som kan minska underhållskostnaderna samt undvika driftkostnader. Du får även tillgång till bra rabatter på både arbete och reservdelar, säger John Schulze. 

Vill du veta mer om vilka kontroller som skall utföras, vilka lagkrav som råder eller vilka varianter av avtal vi erbjuder samt de moment som ingår?

Kontakta John Schulze på telefonnummer 0660-29 29 00 för mer information om underhållsavtal och beställning eller läs mer här.