Din inköpslista
Din inköpslista är tom.
22 - 23 Januar 2020

Elmässan Syd i Malmö

Nordens största mässa inom elinstallation, belysning & fiber. Elmässan är den enda mässan med fokus på elinstallation, belysning och fiber i hela södra Sverige. Det gör den till en självklar mötesplats för hela branschen. Det är helt enkelt två dagar ingen vågar missa!

Vi hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar kring olika belysningslösningar, lösningar för port och passage samt service av nödbelysningsanläggningar.
Välkommen hälsar teamet på Malux!

Du träffar oss i monter E:15.
Länk till kostnadsfri entrébiljett.
Öppettider:
22 och 23 januari 9-17 resp. 9-16.

Vandalbelysning

Bra ljus är en förutsättning för trivsel och trygghet i våra offentliga miljöer. Samtidigt är skadegörelse ett vanligt problem, särskilt på avskilda platser där behovet av belysning är som störst. Lär dig mer om vandalsäker och slagtålig belysning. Vad innebär olika IK-klasser?
Läs om tunnelbelysning och konst i samspel i Nobeltunneln i Malmö.

Port och passage

Våra säkra systemlösningar släpper smidigt in behöriga personer men håller andra utanför. Smidiga att installera, enkla att använda och utbyggbara för fler användare. Våra system fungerar för så väl en dörr och några få användare, som ett system för flera dörrar och många användare.
Läs mer om port och passage.

Nödbelysning produktserien Accenta

Produktserien Accenta kännetecknas av hög driftsäkerhet, kostnadseffektivet och pålitlighet. Rätt produkt på rätt plats skapar förutsättningarna för trivsamma och trygga arbetsplatser och offentliga miljöer.

Underhållsavtal för en säkrare nödbelysning

När du tecknar ett underhållsavtal med Malux ser vi till att din nödbelysningsanläggning fungerar som den ska och att den uppfyller alla de myndighetskrav som finns på området. Teckna ett underhållsavtal eller få mer information kontakta John Schulze tel. 0660-29 29 74. 

Nödbelysning Malux

Nödbelysningssystem är livsavgörande när olyckan är framme. Vårt breda sortiment av intelligenta nödbelysningscentraler, nödljusarmaturer och designade hänvisningsarmaturer, hjälper våra kunder att hitta rätt lösning till alla slags fastigheter.

Industriarmaturer med hög IP-klass

Miljön inom industrin är på många sätt krävande. Vi har passande och tåliga belysningar för utrymmen med höga omgivningstemperaturer, smutsig miljö, kraftiga vibrationer, kemikalier och höga höjder.
Läs mer om armaturer med hög IP-klass.